Zajímavé Morrowind mody (herní modifikace)

Mod Kapsář, či Vybírání kapes
Název a link: Pickpocket
Autor: Mort
Přidává do hry novou nabídku k vybírání kapes a tak obnovuje dříve nevyužitý herní prvek. V režimu Utajení a zaměřením zaměřovače na NPC vám vyskočí nové realtimové okno, nabídka. V tomto okně spatříte všechny položky, které jste schopni ukrást. Nebudete-li odhaleni a stisknete aktivační klávesu, šlohnete vybranou položku. V nabídce uvidíte pouze položky, které jste schopni ukrást. Pokud má NPC položky, které s vaši aktuální dovedností ukrást nemůžete, tak ty se vám přímo neukáží, ale budete na ně upozorněni jinak.
Matematicky: Pokud vaše dovednost Bezpečnost je > = (Bezpečnost NPC + váha položky) pak lze věc ukrást. Ukázka:

Mod Vylepšená detekce
Název a link: MM - Enhanced Detection
Autor: OperatorJack, Kurpulio and RedFurryDemon
Další rozšíření série Magic Mechanics, tento mod přidává nové vizuální efekty inspirované TES hrou Oblivion a mění vzhled magických efektů detekce a také přidává 7 nových. Tyto efekty integruje do nových kouzel a distribuuje je ve hře prodejcům kouzel. To všechno bez nutnosti ESP, pluginless. Ukázka:

Mod Viditelné zbraně
Název a link: Weapon Sheathing
Autor: TES3 Community
Zbraně po schování - zasunutí do pochvy - již nezmizí, ale budou pěkně viditelné po boku či na zádech. Tato nová funkce ovlivňuje hráče i všechna NPC a je funkční i na zbraních všech různých modů. Kromě toho obsahuje komplexní sadu vysoce kvalitních toulců a pochev. To všechno bez nutnosti ESP, pluginless.

Komentáře

Oblíbené příspěvky